top of page

Посвята першокурсників факультету економіки та управління у студенти

Уже ТРАДИЦІЙНО факультет економіки та управління приймає в свою команду першокурсників в НЕТРАДИЦІЙНИЙ спосіб. Основна ідея посвяти в першокурсники – показати студентам, які вступили в 2016 році, що вони стали частиною єдиної, дружньої команди ЧДТУ.

Саме тому хлопці та дівчата в складі новосформованих груп виконували різні вправи та освоювали навички ефективної командної роботи.

«Успішність роботи керівника визначається успішністю роботи його команди, саме тому ми розпочинаємо наш навчальний процес саме з TEAMBUILDINGу» - наголосила у своєму виступі декан факультету економіки та управління Наталія Валентинівна Прямухіна.

У процесі виконання десяти різних, але однаково цікавих вправ першокурсники мали можливість познайомитися з історією навчального закладу, погравши у вікторину, пройти символічну низку перешкод на шляху до своєї мети, вчились комуні кувати засобами невербального спілкування тощо.

Кульмінацією маршруту в 10 станцій був танцювальний флешмоб ‒ перший спільний танець студентів-першокурсників факультету економіки та управління.

Всі команди отримали солодкі призи, а команда-переможець – сертифікат в Боулінг-клуб.

«Сімейний альбом» факультету економіки та управління поповнився новими яскравими фото та відео, а сам факультет – розумними, талановитими, креативними та найкращими уже СТУДЕНТАМИ ЧДТУ!


bottom of page