top of page

Tиждень сталого розвитку в Черкаському державному технологічному університеті

В Черкаському державному технологічному університеті 25-28 квітня 2016 р. проходив тиждень сталого розвитку, в межах програми діяльності Національної мережі ВНЗ-партнерів спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» («МРГ»).

Протягом тижня студенти кафедри економіки та підприємництва мали можливість взяти участь різних цікавих загальноуніверситетських заходах, присвячені питанням сталого місцевого розвитку: круглі столи, екологічні акції, студентські активності.

Команди студентів від різних факультетів ЧДТУ взяли участь у студентських дебатах зі сталого розвитку. За результатами проведеного турніру переможцем стала команда кафедри економіки та підприємництва «VISION», що складається зі студентів групи ЕП-41: Микуленець Іванна, Кваша Сергій та Швакуляк Владислав. бажаємо успіхів нашій команді у Міжрегілнальному дебатному турнірі, що відбудеться м. Одеса 16-17 травня 2016 року.

Ще одним цікавим досвідом став StudyTour в громади-партнери Проекту ЄС/ПРООН «МРГ-3» (м. Чигирин та громади с. Вершаці та Трушивці, Боровиця).

Дякуємо організаторами, а саме Ресурсному центру зі сталого розвитку Черкаського державного технологічного університету, за незабутні враження та неоціненний досвід під час проведених заходів!!!


bottom of page